REFERENCER

“Gennem en længere periode var jeg ikke glad, havde lavt selvværd og følte mig generelt ikke god nok til hverken veninder, kæreste, studie, familie bl.a.
 
For nogle måneder siden tog jeg endelig skridtet og kontaktede Gitte. Hun har hjulpet mig på en rolig og anerkendende måde gennem hele forløbet og ikke mindst i mit eget tempo. Jeg har fået nogle kærlige skub hen ad vejen, som jeg har haft brug for – lært at sætte grænser, prioritere mig selv og derudover en masse redskaber, som jeg vil kunne fortsætte med at bruge fremover. Jeg er også blevet bedre til at se meget mere positivt på alting og ikke lade alle “hvad nu hvis”-tankerne styre, men simpelthen kaste mig ud i flere ting. 

Gitte har virkelig givet mig modet og mit gode humør tilbage på blot 10 sessioner – jeg har fået mere blod på tanden igen ift. nye udfordringer, og at verden er et sted fyldt med muligheder, som man skal gribe, når de byder sig.

Tak for din ro, støtte og tro på mig – Jeg kunne ikke have gjort det uden dig, Gitte!”
– Christine – 
 
“Gitte er en rigtig dygtig coach, som jeg kan anbefale af hele hjertet!
Hun er vedholdende, rolig, empatisk og nærværende. Gitte har støttet mig i at forfølge nogle af mine drømme og uden hende er jeg ikke sikker på at jeg havde taget det første skridt mod nye horisonter.”
– Annette –
 
“Sessionerne med Gitte har givet mig mere energi i dagligdagen og en større tro på mig selv. Jeg har arbejdet med Gitte ad to omgange med 2 års mellemrum over Skype. Begge gange har givet mig utrolig meget, og jeg har stadig mange af de forandringer med mig, som jeg arbejdede med for 2 år siden. Jeg har arbejdet med emner, som virker banale, som at se mindre tv og stå op om morgenen, og jeg har arbejdet med dybere emner som mit selvværd og at være tro mod mig selv. Grundet denne coaching har jeg fået en bedre dagligdag, fået det godt med mig selv og mere energi. Jeg kunne ikke have arbejdet med disse emner selv og er meget taknemmelig for, hvad disse coachinger har gjort for mig. At vælge dig selv og at give dig selv mulighed for at være god ved dig selv er en stor gave. Det vil give mere energi, selv om det kan være hårdt at arbejde med en anden tankegang om dig selv og ændre vaner. Gitte er tillidsfuld, og det er nemt at dele emner, som er meget svære at tale højt om. Hun er meget lyttende, rolig og nærværende. Intet problem er for banalt eller lille. Hun kommer langt bag om problematikkerne som gør, at de forandringer du vælger, holder ved (hvis du selv ønsker det). Hvis du synes, du mangler energi, har nogle drømme eller noget helt tredje vil jeg til enhver tid anbefale Gitte!”
– Judith –
 
“Jeg har i en periode over 4 uger modtaget coaching fra Gitte. Det var med fokus på at finde kernen i mine bestræbelser på at forny min karriere. Finde frem til hvad mine kvaliteter egentlig var og hvordan jeg kunne lære at anerkende mig selv og mine talenter. Det var utroligt hjælpsomt at have Gitte som guide i det forløb. Hun havde sansen til at stille de rigtige spørgsmål og få den allerdybeste frygt frem i lyset.”
 – Ulrik –
 
“Gitte er en coach med hjertet på det rette sted, og hun vil altid én det bedste. Hun ser altid det bedste i én, og det er så dejlig roligt og tillidsfuldt at tale med hende.

Efter første omgang sessions gik jeg derfra med en rigtig god fornemmelse og en masse værktøjer i bagagen. Efter nogle måneder havde jeg dog nogle emner, jeg gerne ville vende med Gitte, og det har været skønt at tale med hende igen. Hun kan huske mig fra sidst, og vi fortsætter den gode stime fra tidligere. Jeg kan kun komme med gode anbefalinger til at kontakte og få en snak med Gitte.”  
 – Amanda –
 
“Første gang jeg stiftede bekendtskab med Gitte var i forbindelse med et team-coaching forløb. Det åbnede mine øjne for coachingens potentiale og i særdeleshed for Gittes evner. Gitte formår at holde fokus og bevare intimiteten selv når samtalen mellem mennesker bliver forvirrende eller når det føles som om, man er kommet ud af en forkert tangent.
 
Derfor var det en fornøjelse at prøve at have Gitte som personlig coach. Hun hjalp mig med at belyse de tanker og bekymringer, jeg har for mit arbejdsliv. Og så fik hun givet mig værktøjer jeg kunne bruge i dagligdagen. Det har givet stof til eftertanke, nyt perspektiv og ikke mindst et drive mod at finde en bedre balance i hverdagen.”
 – Nabil –