PERSONLIG COACHING

Et personligt coachingforløb strækker sig over flere sessioner, og det er dig, der bestemmer, hvad du vil arbejde med. Der tages udgangspunkt i dig og din nuværende situation og sammen afklarer vi dine mål og ønsker. Vi ser på, hvilke forhindringer der evt. måtte ligge i vejen, og vi belyser blandt andet dine vaner, overbevisninger og konsekvenserne heraf. Du får øje på nye perspektiver og nye muligheder og afslutter med øget motivation og handlekraft.

For at skabe vedvarende resultater og indsigter er et coachingforløb på 5 sessioner eller flere optimalt. Et forløb på 3 sessioner er for dig, der allerede er bekendt med coaching og ved, hvad du vil arbejde med – eller for dig, der er nysgerrig og gerne vil prøve det af, inden du beslutter dig for mere. 

En enkeltstående session er mulig i tilfælde, hvor du vil supplere et tidligere forløb med opfølgende sessioner, og hvor du f.eks. har brug for at blive afklaret omkring en situation eller føle dig styrket til en kommende begivenhed.

Har du spørgsmål og tænker du, at personlig coaching måske kunne være noget for dig, er du mere end velkommen til at booke en uforpligtende, afklarende og gratis introsamtale á 15-20 min. (pr. tlf.) →  JA TAK

FOREDRAG

Book et personligt, ærligt og inspirerende foredrag, der sætter fokus på konsekvenserne af at leve et liv ud fra ydre succes og anerkendelse frem for indre værdier og livsformål. Stress opstår, når vi ikke lever i overensstemmelse med vores værdier, og prisen ved ikke at lytte til vores behov, ønsker og drømme kan være høj og have store konsekvenser. Ofte er det først, når der sker en større livsforandring eller krise, at vi stopper op og mærker efter, hvad der er vigtigt og meningsfuldt i vores liv. Hvornår er det egentlig, vi vælger lykken eller ‘leverpostejen’?

Et foredrag kan tilpasses i længde og indhold alt efter ønske. 

COACHING OG WORKSHOPS PÅ DIN ARBEJDSPLADS

dreamhunt tilbyder i samarbejde med Momentum Coaching også forskellige løsninger til virksomheder. 

Vi er et team af coaches og konsulenter, der tilbyder teamcoachingforløb og målrettede workshops samt individuelle udviklingsforløb til ledere og medarbejdere.

Kontakt dreamhunt for mere information eller se mere på www.momentumcoaching.nu