OM DREAMHUNT

Coachingvirksomheden dreamhunt er stiftet af Gitte Maria Danielsen i 2016.

Min vision er at skabe frihed til at leve kærligt, sjovt og meningsfuldt – med intentionen om at inspirere dig til at gå på opdagelse i dig selv, gøre dine drømme til virkelighed og skabe dig det liv, som du ønsker og længes efter. 

MIN TILGANG SOM COACH

Jeg er coach, fordi jeg tror på, at du som menneske kan gøre en forskel. Først og fremmest for dig selv. Og ved at gøre en forskel for dig selv, vil du også gøre en forskel for andre.

Jeg tror på, at dine ønsker, drømme og længsler eksisterer, fordi du har potentialet og evnerne til at udvikle og udleve dem. Jeg tror på, at de eksisterer for at guide dig i dit liv. Alt starter med en tanke. En idé. En drøm. Det første skridt er at sige den højt. Det næste skridt er at tage den alvorligt og begynde at manifestere den.

Som din coach giver jeg dig plads, og jeg støtter og motiverer dig på en tillidsfuld, empatisk og rolig måde. Med stor nysgerrighed, vedholdenhed og nærvær lytter jeg til dig, udfordrer dig og hjælper dig med at skabe selvindsigt, nye perspektiver og tage de små og store skridt, der skal til. 

Hvis du er villig til at tage ansvaret, være nysgerrig, modig og gå vejen, står jeg 100% bag dig.

Om

HVEM ER JEG?

Jeg elsker at arbejde med mennesker, der er ude på noget i deres liv.  Det er mennesker, der er nysgerrige på sig selv, der tør udfordre sig selv, og som vil gøre en forskel i det ene liv, de er blevet givet.  

Min nysgerrighed på livet, personlig bevidsthed og dét at være menneske har altid interesseret mig. Hvorfor gør vi, som vi gør? Hvornår holder vi os selv tilbage? Og når alt kommer til alt – hvad er så virkelig vigtigt for os?

Jeg har selv levet et liv efter værdier, som jeg troede var mine egne – men som i virkeligheden var andres. Jeg befandt mig i et hamsterhjul, som jeg var for stolt og stædig til at vælge fra. Konsekvensen var en langvarig stressperiode med reaktioner fra et overbelastet sind og en krop fuld af advarselssignaler. Jeg havde ikke andet valg end at forholde mig til det liv, jeg havde skabt – og virkelig lytte efter indeni.

Med afsæt i dén proces er jeg startet på en rejse, hvor jeg ønsker at leve et liv i overensstemmelse med mine værdier. Jeg vil skabe frihed til at leve kærligt, sjovt og meningsfuldt – og jeg vil så gerne inspirere dig til at gøre det samme!

UDDANNELSE OG ERFARING

Jeg er certificeret Life- & Master Coach ved Mindjuice Academy, som er en ICF-godkendt uddannelse (International Coach Federation). Jeg er uddannet i at coache personligt 1:1 og i at coache teams. Samtidig har jeg suppleret og vedligeholdt min træning ved at være mentor på Mindjuices coachuddannelse.

Forud for mit arbejde med coaching har jeg 15 års erhvervserfaring fra salgsafdelinger hos flere store mærkevareleverandører inden for dagligvarebranchen. Derudover har jeg en HD-uddannelse i Afsætningsøkonomi.

Som coach går jeg selv vejen og arbejder kontinuerligt med mig selv. Jeg holder mig løbende opdateret og samler ny viden og inspiration gennem workshops, kurser, bøger og foredrag. 

CV

UDDANNELSE
2016 – Master Coach (Mindjuice Academy)
2015 – Life Coach (Mindjuice Academy)
2010 – HD i Afsætning (CBS)
2003 – Merkonom i Markedsføring (Niels Brock)

KURSER & WORKSHOPS
2022 – The Shadow Proces v/ Pernille Melsted
2016 – Winners High v/ Jesper Bergstrøm
2014 – Enneagram Essentials (Mindjuice Academy)
2013 – Familieopstilling v/ Liv Dhanyo Thommesen
2012 – MBSR – Mindfulness v/ Line Buch

ERHVERVSERFARING
2021-            Orkla House Care A/S
2016-            dreamhunt / Momentum Coaching

2015-2015   Proxy A/S

2011-2013   Novartis Healthcare A/S
2005-2011   Carlsberg Danmark A/S
1999-2005   Toms Gruppen A/S