SÅDAN FOREGÅR DET

Sessionerne foregår som almindelige samtaler over tlf. eller som videomøde, hvor det altid er dig, der ringer op på det aftalte tidspunkt. Det er også muligt at afholde sessionerne personligt / face-to-face i lokaler i København (Valby) eller et andet sted, der aftales individuelt (kørsel påregnes afhængigt af sted). Det er også en mulighed, at vi sammen går en tur i grønne omgivelser for at få kroppen og sindet i gang under samtalen.

Et personligt coachingforløb strækker sig over flere sessioner (minimum 3) og typisk med 7-10 dages mellemrum. Gennem sessionerne bliver du stillet reflekterende og effektfulde spørgsmål, der giver dig indsigt omkring dig selv. Efter hver session tager du de små og store skridt, der skal til for at skabe de ønskede resultater og forandringer i dit liv.

Alt, du siger under dine coachingsessioner, vil være fortroligt.

Hver session varer 55 min. medmindre andet aftales på forhånd.

PRISER OG BETINGELSER

Introsamtale á 15-20 min. pr. tlf. – gratis

1 session        kr. 800,-

3 sessioner    kr. 2.325,-  

5 sessioner    kr. 3.750,-

10 sessioner  kr. 7.000,- 

Alle priser er incl. moms.

Betaling kan ske ved bankoverførsel til Danske Bank eller via Mobile Pay. 

AFLYSNING: Hvis du bliver forhindret og er nødsaget til at aflyse, bedes du ringe eller sende en mail senest 24 timer før sessionen. Aflys kun, hvis det er absolut nødvendigt. Ved aflysninger senere end 24 timer før refunderes eller erstattes sessionen ikke.